ja ni det gick kanon bara det att jag insäg att våran ugn håller 20 grader för lite så på detta recept står det 175 garder men den höll istället bara 150-155 =( så tog lite längre tid än räknat och den blev inte riktigt klar i mitten, och även därav den ljusa färgen... men jag såg potensialen över det och kommer helt klart att test aigen och då höja garderna (för våran ugn)
225 grader 30-40 min i mitten av ugnen.
12 ägg
100 g smält smör
1 tsk salt
1,5-2 dl kokosnötmjöl
2 tsk bakpulver
vispa äggen pösigt, häll i det smälta smöret, salt och sen dom torra ingredienserna.
häll i en smord form, bröa ev med pofiber (finns på lowcarbshop.se) eller klä den med smörpapper.
grädda i 175 grader i 30-40 min, skulle nog tro att det är närmare 40 än 30 min som behövs. men känn med sticka innan du tar ut det.
detta brödet var gott att rosta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar